• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
​Gratis verzending vanaf € 150,00 ex.btw en verzendkosten in Nederland, uitgezonderd de wadden.

Alleen bestaande relatie's kunnen op rekening kopen.

 

Categorieën

H07RN-F-krachtkabels
Wilt u uw verlengkabel zelf samenstellen dan vindt u hier alle benodigde materialen per rubriek gesorteerd. 
PowerReel levert uitsluitend krachtstroom verlengkabels van gerenomeerde fabrikanten zoals Nexans. Ook het aansluitmateriaal zoals stekkers, contactdozen en contrastekkers passen in deze kwaliteits filosofie, daarom kiezen wij voor het fabrikaat Mennekes. Door onze grootschalige inkoop kunnen wij u deze top producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. 

 

Handleiding krachtstroom stekker aansluiten


Op deze pagina vind u een duidelijke handleiding hoe u zelf de CEE stekkers aan de krachtstroom kabel monteert; Krachtstroom verlengkabel maken
 

Prijzen krachtstroom verlengkabels;

Doordat wij een gespecialiseerde groothandel zijn op het gebied van 400V krachtstroom verlengkabels kunnen wij u deze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Kabelprijzen zijn sterk onderhevig aan de koperprijs, zie ook de pagina op deze webshop; kabelprijzen.

Op maat gemaakte verlengkabels;

Dankzij onze goede contacten met de kabelfabrikant kunnen wij elk type kabel op de door u gewenste lengte leveren. Uw offerte aanvraag ontvangen wij graag per E-mail; powerreelproducts@gmail.com .

Contactmateriaal;

Contactmateriaal zoals stekkers en contactdozen zijn er in zeer veel uitvoeringen, wij leveren alle producten van Mennekes. De meest voorkomende producten staan in deze webshop, bent u op zoek naar een ander type stekker of contactdoos dan ontvangen wij uw aanvraag graag per E-mail; powerreelproducts@gmail.com 

Veiligheid en ARBO wet en regelgeving;

Verlengsnoeren en krachtstroom verlengkabels van PowerReel voldoen aan de gestelde eissen. Verlengkabels die beroepsmatig worden gebruikt dienen een buitenmantel te hebben van Neopreen rubber. De Titanex 11 en de  TITANEX® 90°C Eca krachtstroom kabels voldoen ruimschoots aan deze verplichting. 


Accukabel
Accukabel
Laskabel-H01N2-D
Laskabel H01N2-D
Titanex-11-en-Titanex-90C-neopreen-krachtstroom-verlengkabel-H07RN-F
Titanex 11 en Titane..
230V-H07RN-F-verlengkabel
230V H07RN-F verleng..
16-Ampère-H07RN-F-krachtkabel
16 Ampère H07RN-F kr..
32-Ampère-H07RN-F-krachtkabel
32 Ampère H07RN-F kr..
63-Ampère-H07RN-F-krachtkabel
63 Ampère H07RN-F kr..
125-Ampère-H07RN-F-krachtkabel
125 Ampère H07RN-F k..
200-tot-600-Ampère-verlengkabel-singles
200 tot 600 Ampère v..