• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
​Gratis verzending vanaf € 200,00 ex.btw en verzendkosten in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.

Alleen bestaande relaties kunnen op rekening kopen.

 

Categorieën

Powersafe-Bi-metaal-aluminium

Powersafe Bi-metaal connectoren zijn geschikt voor directe montage op aluminium krachtstroom kabels tot 300mm2.


Deze Powersafe stekkers hebben een Bi metaal contactgedeelte gemaakt van aluminium en koper, het contactgedeelte dat met een krimp persing op de kabel wordt gekrompen is van aluminium. Het alumiunium is door middel van een wrijvingslas volledig versmolten met het koperen contactgedeelte van de connector.
De aluminium kabels worden aangeduid met de norm omschrijving; S07BQ-AF, de Powersafe Bi-metaal stekkers zijn verkrijgbaar voor onderstaande kabeldiameters;

1x120mm2 S07BQ-AF
1x150mm2 S07BQ-AF
1x 185mm2 S07BQ-AF
1x 240mm2 S07BQ-AF
1x300mm2 S07BQ-AF

Een andere mogelijkheid voor de toepassing van aluminium kabels is het gebruik van de Powersure LUG converter of Powersafe Lug connectors. Aan de aluminium kabel wordt een bimetaal kabeloog geperst met een M12 aansluiting. Dit kabeloog kan vervolgens makkelijk worden verbonden met de Powersafe of Powersure Lug connector.

Powerreel Products BV leverd ook complete Powersafe kabelsets, mail uw offerte aanvraag met de gewenste kabeldiameter en de benodigde lengte, dan krijgt u een scherpe offerte. 

PowerReel Products heeft een zeer uitgebreide voorraad aan Powersafe en Powersure artikelen en kabels, we vernemen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn. 

 


Weergave:
 


Bezig met laden...