• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
​Gratis verzending vanaf € 200,00 ex.btw en verzendkosten in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.

Alleen bestaande relaties kunnen op rekening kopen.

 

Categorieën

Complete set Powersafe S120
Complete set Powersafe S120
0 Review | Review toevoegen
Complete set Powersafe S120 connectors, kwaliteit en veiligheid zijn gewaarborgd met deze solide drain en source connectors 500A.

Gewicht   

0,000 KG

€ 448,08
excl. btw
€ 542,18
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Complete set drain en source connectors 500A van het kwaliteitsmerk Powersafe  Deze connectors zijn geschikt voor verlengkabels met een ader van 50 mm2 (203A) , 70 mm2 (254A), 95 mm2 (315A) en 120 mm2 (363A). 

Powersafe; safe connection

Powersafe of Powerlock stekkers in combinatie met enkeladerige 400V krachtstroom kabels, zogenaamde singles, worden overal in de wereld gebruikt om verlengkabels aan te sluiten met hoge stroomsterktes tot 800A vermogen.

Wat maakt Powersafe nu zo veilig?

Elke kabel heeft zijn eigen kleur stekker die met een unieke bajonet sluiting alleen past op een connector met dezelfde kleur. Verwisseling van fase, nul of aarde is niet mogelijk en dus uitgesloten.
Powersafe is ook een zeer ARBO vriendelijk kabelsysteem, verlengkabels zoals de 125A kabel H07RN-F 5G50 of de 5G70 is dermate zwaar dat deze alleen met zware fysieke inspanning gehanteerd kan worden. Door met enkeladerige kabels te werken kan er op een ARBO verantwoorde manier snel en veilig een hoog vermogen aangesloten worden.

Technische kenmerken Powersafe S120;

  • Deze set bestaat uit 5 drain en 5 source stekkers met een wartel aansluiting voor een kabel met een uitwendige diameter van 15 tot 28 mm. 
  • Beschermingsgraad IP67, dat betekend een waterdichte verbinding. Daardoor zeer geschikt voor buiten evenementen, offshore en walstroom aansluitingen.
  • Eenvoudige montage van de stekker aan de kabel, verbinding door middel van een schroefcontact, de kabelbeschermbus wordt bijgeleverd.
  • De drain stekker heeft een uniek lamellencontact die een hoge belastbaarheid garandeerd tot 800A.
  • Deze Powersafe stekker is ook leverbaar in de C120 uitvoering met krimpkous.
  • Alle technische details vind u op dit informatieblad; Powersafe connectors

Vaste Powersafe aansluitingen;

Naast deze stekkers is ook het hele programma van het in Schotland gevestigde bedrijf Phase 3  p3connectors.com  door ons te leveren. Heeft u een vraag of een project, wij helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.