" />
  • Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
​Gratis verzending vanaf € 150,00 ex.btw en verzendkosten in Nederland, uitgezonderd de wadden.

Alleen bestaande relatie's kunnen op rekening kopen.

 

Categorieën

PowerReel Products is een groothandel in krachtstroom kabelproducten.
Onze filosofie
Wij ontwikkelen oplossingen voor lange en zware krachtstroom verlengkabels, zo produceren wij in eigen beheer de PowerReel kabelhaspels. Deze kabelhaspels dienen langdurig optimaal te functioneren onder de zwaarste omstandigheden. Het materiaal waarvan wij onze kabelhaspels maken is HDPE en UHMPE, dit zijn zeer hoogwaardige polyetheensoorten die een technische levensduur hebben van 50 jaar en langer en uitstekend hergebruikt kunnen worden.

Wie is PowerReel Products?
PowerReel Products B.V. is een dochterbedrijf van Lever Kunststoftechniek B.V., wij zijn van oorsprong een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststofapparatenbouw. www.leverkunststoftechniek.nl
Ruim 10 jaar geleden zijn we begonnen met het produceren van kunststof kabelhaspels, in eerste instantie voor eigen gebruik bij montageprojecten, maar door alle zeer enthousiaste reacties kwamen de haspels al snel in ons standaardproductenpakket. 

De mens staat bij ons centraal, de krachtstroomkabelhaspels worden zo ontwikkeld dat met zo min mogelijke krachtsinspanning de zware kabels eenvoudig op- en afgerold kunnen worden. De benodigde fysieke inspanning is daardoor vele malen kleiner dan het handmatig oprollen en verplaatsen van de zware krachtstroomkabels.


Sustainability
Welke toegevoegde waarde hebben de haspels van PowerReel Products? 

* Duurzaamheid: alle haspels worden ontworpen voor gebruik in zware omstandigheden en behoren minimaal 25 jaar mee te gaan. De haspels worden in Nederland geproduceerd door gekwalificeerde vakmensen. De haspels worden geconstrueerd van materialen die een technische levensduur hebben van minimaal 50 jaar. Daarom gebruiken wij hoogwaardig HDPE (polyetheen) en RVS.

* Mensen die met onze haspels werken, vinden het een enorme verlichting van hun werk, de fysieke belasting is veel kleiner geworden.

* Onze haspels verlengen de levensduur van uw dure kabels aanzienlijk, dit komt doordat de kabels veel makkelijker tijdig weggehaald kunnen worden. De bereidheid van mensen om op de werkplek de kabels direct na gebruik op te ruimen neemt sterk toe.

* PowerReel kabelhaspels verdienen zichzelf altijd terug, niet alleen door een lager ziekteverzuim of doordat de dure kabels veel langer meegaan, maar het afrollen van een 100 meter lange kabel gebeurt binnen twee minuten.
Bij een zware krachtstroomkabel die van een pallet afgehaald moet worden, zijn twee mannen minimaal een kwartier bezig en zit de kabelbos enigszins in de war, dan is een uur ook zo verstreken.

Voor het oprollen van een lange zware kabel is de tijdwinst nog groter. 
Indien u nog nadere vragen heeft verneem ik dat graag van u, hoogachtend R.E.T. Lever (Algemeen directeur)